Beşiktaş Adana Demirspor / Beşiktaş-Adana Demirspor maçının tarihi ve stadı değiştirildi : Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.

Beşiktaş Adana Demirspor / Beşiktaş-Adana Demirspor maçının tarihi ve stadı değiştirildi : Bu sonuçla adana d.s puanını 6'ya yükseltti, beşiktaş 3 puanda kaldı.. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan.

Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. İzmir'de beşiktaş taraftarları şampiyonluğu kutladı3 saat önce. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu.

Beşiktaş - Adana Demirspor A Haber canlı yayın izle - Son ...
Beşiktaş - Adana Demirspor A Haber canlı yayın izle - Son ... from isbh.tmgrup.com.tr
Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Lig ekibi adana demirspor karşı karşıya geldi. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var.

Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Ziraat türkiye kupası f grubu 3.

Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı.

Beşiktaş Adana Demirspor Maçına Hazır - Haberler Spor
Beşiktaş Adana Demirspor Maçına Hazır - Haberler Spor from foto.haberler.com
Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Ziraat türkiye kupası f grubu 4. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan.

İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri.

Ziraat türkiye kupası f grubu'nun 4. Hafta mücadelesinde beşiktaş ile ptt 1. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Mücadelesinde bugün, adana demir'le karşı karşıya gelecek. Beşiktaş ile adana demirspor, ziraat türkiye kupası f grubu'nda yaptıkları maçla, yaklaşık 20 yıl sonra yeniden karşı karşıya geldi. Engin kurt, atilla olkun, yolcu yılmaz beşiktaş: Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. İşte beşiktaş adana demirspor maçı özeti ve golleri. Hafta erteleme maçında adana demirspor ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali.

Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Ziraat türkiye kupası f grubu 3. Milli maçlardan dolayı lige verilecek arada adana demirspor ile beşiktaş adana'da karşı karşıya gelecek. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı.

Adana Demirspor Blogu: ADANA DEMİRSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI ...
Adana Demirspor Blogu: ADANA DEMİRSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI ... from 1.bp.blogspot.com
Ve beşiktaş o gün türk futbol tarihi'ne geçecek bir skora imza attı. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Ancak adana demirspor'un ikinci golü bir kontraatakla değil, duran toptan geldi. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Ziraat türkiye kupası f grubu 4.

Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce.

Beşiktaş futbol takımı 12 ekim'de adana'da, adana demirspor ile dostluk maçı yapacak. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail, veli, atiba, oğuzhan, kerim, olcay, gökhan. Ilk basımı 2009 olan yavuz yıldırım, mustafa uçar'ın derlediği sıcağıyla, acısıyla adana futbolu kitabından; Öncelikle sorumuzu ve şıkları verelim ve açıklamaya devam edelim. Serie a'da başkent derbisinde roma güldü3 saat önce. Yerli kartal, adana demirspor ağlarına tam 10 gol bıraktı. Maçın golleri 14' timur bayram özgöz, 59' abdülkerim bardakçı ve 70.dakikada göktan töre'den geldi. Cenk, serdar, atınç, ersan, i̇smail(dk.78 furkan), veli, atiba(dk.58 sosa), gökhan. Beşiktaş için dünyanın her yerinde taraftar var ama bu bölgede çok taraftarımız var. Adana demirspor 12 ekim'de beşiktaş ile hazırlık maçı yapacak. Herkes yeni oluşan ekibin yabancısız neler yapabileceğini merak ediyordu. 64 metin akçevre), recep, gökhan, ulvi, kadir, rıza, şenol, zeki, feyyaz, metin tekin, ali. Beşiktaş, büyük bir geliri de kasasına koyacak.

Posting Komentar

0 Komentar